Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

Kollégáim Békésen és Magyarbánhegyesen ma már igyekeztek kapcsolatba léptek Önökkel/Veletek hiszen mától életbe lépett az új, tantermen kívüli nevelés-oktatás, digitális tanrend. Aktívan és felelősségteljesen készülünk a feladatokra, és ugyanezt kérem Önöktől és Tőletek is. Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy az adott évfolyam követelményeit a gyermekeknek teljesíteni kell! Jegyeket, értékeléseket ugyanúgy fognak kapni, mintha bent tartózkodnának az iskolában. Abban az esetben , ha a tanuló /szülő részéről a pedagógus által kiküldött feladatokra, megkeresésre 2 napig nem érkezik valamilyen formában válasz,a kapcsolatfelvételhez kérnünk kell a családsegítő szolgálat segítségét.

Az intézmény Békésen és Magyarbánhegyesen is munkanapokon 08.00 órától 16.00 óráig tart nyitva, ügyintézés - csak és kizárólag halaszthatatlan ügyben - szerdánként 8.00 és 12.00 óra között.

Kérem, segítsék munkánkat, támogassák gyermekeiket az aktív együttműködésben, figyeljék elektronikus elérhetőségeiket!

Kedves Tanulók! Rajtatok a sor, hogy megmutassátok, most is olyan nagyszerűen kezelitek a technikai eszközöket, az okos telefonokat, mint ahogy az iskolában szoktátok tenni.
Számítunk Rátok!

Tisztelettel:

Aléné Kucsera Andrea intézményvezető